Persbericht

Ben je homo of lesbisch en heb je een kinderwens? Kom dan op zondagmiddag 4 september naar Den Bosch voor de wensouderborrel van Stichting Meer dan Gewenst. Hier kun je andere wensouders ontmoeten, maar ook ervaringen uitwisselen met roze ouders die het wensoudertraject al hebben doorlopen.

Aan het begin van de borrel vertellen ouders kort hun eigen ervaringsverhaal. Daarna kunnen wensouders en ouders met elkaar in gesprek gaan over vragen als: Hoe ervaren de ouders en de kinderen hun gezinsvorm?  Hoe vertel je je kinderen waar ze vandaan zijn gekomen? Wat vertel je je omgeving? Waar loop je tegenaan? Heb je tips voor anderen? En uiteraard is het ook gewoon heel leuk om andere roze ouders en wensouders te ontmoeten!

Stichting Meer dan Gewenst

Stichting Meer dan Gewenst zet zich in voor LHBT ouders en wensouders. Zij organiseert o.a. informatie-bijeenkomsten voor wensouders, maar ook speelmiddagen voor kinderen met roze ouder(s). De stichting biedt op haar website naast veel informatie en links ook de mogelijkheid voor wensouders of ouders om oproepen te plaatsen, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een mogelijke co-ouder of donor. Meer informatie op www.meerdangewenst.nl.

Bij de borrel is niet alleen Meer dan Gewenst aanwezig, maar zijn er ook bestuursleden van COC Noordoost-Brabant en Zwanger voor een Ander.

Praktische informatie

De locatie in Den Bosch is geopend vanaf 13:30 met inloop tot 14:00 uur. Een hapje en drankje wordt door het COC verzorgd. Om 17.00 uur is de bijeenkomst afgelopen.
De precieze locatie staat op het ticket vermeld die je via www.meerdangewenst.nl kunt bestellen.

Deelname kost 7,50 euro (plus 1,50 euro reserveringskosten per boeking). Met dit bedrag steun je de stichtingen Meer dan Gewenst, Zwanger voor een Ander en het COC.  

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Noot voor de redactie – niet voor publicatie:

Wil je een interview met bijvoorbeeld roze ouders of co-ouders?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sara Coster via sara@meerdangewenst.nl
06 41 00 45 66

Link naar de informatie over de wensouderborrel op de website:

Link naar het Facebook evenement is:

https://www.facebook.com/events/1677917105921627?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D