Het COC Songfestival strijkt in 2022 neer in Haarlem. De 26ste editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zondag 9 oktober a.s. plaatsvinden in poppodium Patronaat. COC Kennemerland organiseert deze editie samen met het landelijk team. 

De komende editie in Haarlem belooft uniek te worden. Het festival wordt voor het eerst in haar historie op een zondagmiddag georganiseerd. “Voor deze editie hebben we gekozen voor een van de mooiste en beste podia van Nederland. We staan namelijk in de grote zaal van het Patronaat. Omdat we vinden dat echt iedereen de kans moet hebben erbij te zijn, hebben we gekozen voor een toegankelijk tijdstip en een handige dag. En natuurlijk houden we rekening met alle mogelijke maatregelen. Op deze manier kunnen we er voor iedereen een schitterend feest van maken!” aldus Jos Ahlers, voorzitter COC Kennemerland.

Programmering

Het COC Songfestival is op 9 oktober 2022 om 16.00 uur in het Haarlemse Patronaat. Er zijn geen staanplaatsen, maar er is een theateropstelling, zodat het publiek kan luisteren naar de liedjes die door een groot aantal LHBTI-organisaties uit Nederland zijn gemaakt en meedingen naar de eerste plaats. Een deskundige jury beoordeelt de liedjes, een bekend presentatie-duo en andere acts zetten samen met de deelnemers een wereldmiddag neer. Mis het niet.

Updates over de programmering (deelnemers, juryleden, presentatie en interval-acts) vind je in de loop naar het festival op deze pagina en via de social media-kanalen van het festival.

Kaartverkoop

Tot en met 30 juni is er een speciale vroegboekkorting; de early bird. Dus de vroege vogels krijgen een aardige korting op de kaartjes. Ook is er een groepskorting waarbij je 5 kaarten krijgt voor de prijs van 4. Dus wil je erbij zijn, reserveer dan nu alvast je toegangskaarten.

Kaarten zijn beschikbaar via de website van Patronaat: https://patronaat.nl/event/coc-songfestival-2022-09-10-22/

Deelname

Informatie over hoe je kunt deelnemen aan het festival vind je via de pagina Deelname.

Bron: https://songfestival.coc.nl/?page_id=1145