Roze50+ is een meeting voor LHBTI’s van 50 jaar en ouder die onder het genot van een hapje en een drankje, iedere laatste zondag van de maand, bijeenkomt in Buhne Sint Janstraat 11, 4811 ZK Breda. En in Tilburg elke eerste zondag van de maand

Berna Berndsen – Ambassadeur 50+ Breda, gefaciliteerd door COC TB
Mail: bernb@casema.nl
Telefoon: 06 38 20 01 22

Facebook: facebook.com/coctilburgbreda

Roze50+ Nederland
Website: roze50plus.nl
Facebook: fb.com/roze50plusNL

De Rozekoffieclub is het 50+ initiatief van ~COC TB in Tilburg.

COC-initiatief brengt sinds 3 oktober 2021 Roze 50-plussers’ regio Tilburg en Breda bij elkaar. Vanaf die datum wordt er een RozeKoffieClub bijeenkomst gehouden in Kims Kroeg in Tilburg. De bijeenkomsten worden goed bezocht.

Sommige ouderen onder ons, Roze 50-plussers’ maar zeker ook jongeren, zijn ongemerkt en onbedoeld, min of meer, in een isolement geraakt.

Doel van de bijeenkomsten is om dat te doorbreken en bij te dragen aan een rijker persoonlijk leven en nieuw sociaal elan. De RozeKoffieClub komt elke eerste zondag van de maand bijeen van 14.00 tot 16.00 uurvoor een praatje en een kop koffie met Roze koek, om ideeën uit te wisselen en/of initiatieven te ontplooien. De RozeKoffieClub wil ‘Roze 50-plussers’ en ook jongeren in Tilburg, Breda en omgeving  en omgeving weer samenbrengen.

Te veel Roze 50-plussers zijn na hun jonge jaren vrienden en kennissen uit het oog verloren. Sociale contacten zijn op de achtergrond geraakt of zelfs helemaal verdwenen. Het COC wil deze groep (weer) met elkaar, maar zeker ook met anderen, in contact brengen. Ook wordt gestreefd naar de organisatie van meer activiteiten voor homomannen en lesbiennes van 50+. De RozeKoffieClub kan ook daaraan een bijdrage leveren.

De bijeenkomsten vinden plaats in Kims Kroeg aan het Piusplein 61 in het stadscentrum van Tilburg. Je wordt ontvangen met een gratis kopje koffie of thee met Roze koek. De bar in dit gezellige café is natuurlijk open.

Aansluitend op de RozeKoffieClub is er altijd rond 16.00 uur live muziek, elke zondag een andere band. Voor informatie hierover kun je altijd terecht op de Facebookpagina van het COC Tilburg Breda en omgeving.

De locatie is met drie parkeergarages op korte loopafstand of een wandeling van een kleine tien minuten vanaf het Centraal Station Tilburg prima bereikbaar. De RozeKoffieClub is door het COC weliswaar opgezet voor homovrijgezellen en homokoppels van 50+, maar is voor elke LGBTQIAP en hetero toegankelijk.

Iedereen is van harte welkom. Tot dan!