Agenda

COC Tilburg Breda en omgeving biedt een heel aantal activiteiten aan voor de regio. Waaronder in Tilburg inloopavonden, inloopochtenden, introductiegroepen en Roze50+. In Breda worden bijeenkomsten aangeboden voor Transgenders en Verstandelijk beperkten. Daarnaast wordt er voorlichtingen op scholen (VOS) gegeven in de gemeentes Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Dongen, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Werkendam, Woudrichem en Zundert.

COC Tilburg

Elke woensdag middag
11:00 – 13:00

Vrijwilligers van het COC zijn iedere woensdag, met uitzondering van schoolvakanties,
tussen 11.00 en 13.00 in ruimte 0.1 van de Bibliotheek LocHal, beschikbaar voor het
beantwoorden van vragen over genderidentiteit en seksuele oriëntatie. Daarnaast bieden zij
een luisterend oor of gewoon wat inclusieve en diverse gezelligheid. Iedereen is welkom.

LocHal ruimte 0.1
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG, Tilburg

Roze Koffie Club

Elke laatste zondag van de maand
14:00 – 17:00

De RozeKoffieClub komt elke eerste zondag van de maand bijeen van 14.00 tot 17.00 uur voor een praatje en een kop koffie, om ideeën uit te wisselen en/of initiatieven te ontplooien.
De RozeKoffieClub wil ‘Roze 50-plussers’ in Tilburg, Breda en omgeving weer samen brengen. Te veel Roze 50-plussers zijn na hun jonge jaren vrienden en kennissen uit het oog verloren. Sociale contacten zijn op de achtergrond geraakt of zelfs helemaal verdwenen. Het COC wil deze groep (weer) met elkaar, maar zeker ook met anderen, in contact brengen.
Ook wordt gestreefd naar de organisatie van meer activiteiten voor homomannen en lesbiennes van 50+. De RozeKoffieClub kan ook daaraan een bijdrage leveren.
De bijeenkomsten vinden plaats in Kims Kroeg aan het Piusplein 61 in het stadscentrum van Tilburg.

Lunchroom Joeff
Halstraat 32,
4811 HX Breda

Happy Boys & Girls


11:00 – 13:00

Voor veel homoseksuele mannen en lesbische vrouwen is uit de kast komen een moeilijk periode. Als je daarnaast ook een verstandelijk beperkt hebt, heeft deze tijd vaak extra obstakels. Verzorgers weten soms niet goed hoe hiermee om te gaan, of krijgen de tijd er niet voor. Dit is de reden dat COC Tilburg-Breda en omgeving een groep is gestart voor mensen met een verstandelijke beperking. Binnen deze groep kunnen mensen in contact komen met lotgenoten om gedachten en gevoelens rondom homoseksualiteit uit te wisselen.

Karreschop
Reitse Hoevenstraat 129
5042 ED, Tilburg

Jong & Out

Elke maand

Wij zijn de community voor iedereen tot en met 18 jaar, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is.

Als je lesbisch, homo, bi, trans(gender), hetero, in-dubio, pan, non-binary, queer of aseksueel bent of een intersekse-conditie hebt: Jong&Out de plek voor jou!

Hou onze facebook en instagram in de gaten voor evenementen!

Tilburg

postbus 36, 5000 AA Tilburg

Breda

COC locatie Breda Kloosterlaan 17, 44811 EE Breda