Iedereen moet zichzelf kunnen zijn. Maar hoe draag je daar als docent van een school aan bij? Op 23 november organiseert COC Tilburg-Breda een dag geheel in het teken van seksuele- en genderdiversiteit.

“Deze dag is belangrijk om de zichtbaarheid en acceptatie van de LHBTI-gemeenschap te vergroten”, verteltPaula Contreras Carballada, docent bij Avans Hogeschool in Breda. “Zodat studenten én medewerkers zichzelf kunnen zijn.”

Tijdens deze dag vol met workshops, pitches en netwerkmogelijkheden krijg je verschillende inzichten over hoe je kunt omgaan met de talloze aspecten van seksuele- en genderdiversiteit. Hoe werk je aan seksuele integriteit? Wat is biculturaliteit en waar moet je op letten? Wat werkt volgens de wetenschap en hoe maak je voorlichting nog effectiever? Dit zijn enkele voorbeelden die tijdens de workshops aan bod komen.

De COC Onderwijsdag vindt plaats op zaterdag 23 november 2019 bij Avans Hogeschool in Breda. Heb je affiniteit met LHBTI, ben je docent of wil je er heel graag meer over weten, je kunt je gratis inschrijven via https://onderwijsdag.coctilburgbreda.nl/.