Young Pride Breda/ Tilburg

Hoi, wat leuk dat je ons gevonden hebt! Wij zijn Young Pride Breda. Wij zijn jong. Wij zijn enthousiast. En we zijn er vooral op gebrand jonge LHBTQIA+ een veilige thuishaven te bieden. Wij zijn een groep VOOR lhbtqia+ jongeren DOOR lhbtqia+ jongeren. Dus jij bent welkom om te komen, maar ook net zo welkom om dingen mee te organiseren. Iedereen gelijk en iedereen zijn inbreng.

Afbeeldingsresultaat voor young pride breda

We doen waar onze deelnemers blij van worden (en betaalbaar is… en ethisch verantwoord). Soms doen we vooral gezellige dingen, zoals een kledingswap, een movie night of een make-up workshop en een andere keer is het wat serieuzer en gaan we in gesprek over onze mentale gezondheid, uit de kast komen of seks. Maar leuk is het altijd en als je vaak met ons meedoet staat het je zeker ook vrij om zelf iets te organiseren!

Wij zijn er voor alle LHBTQIA+ jongeren tussen de 18 en 30. Als je wat jonger bent kom kun je altijd even contact met ons opnemen (facebook, site, mail, etc.) om te kijken of je er toch tussen past. Als je een hetero en cisgender jongere bent mag je ook gerust langskomen; zolang je er rekening houdt dat onze focus ligt op seksualiteiten en genderidentiteiten die niet binnen de norm passen.

Wij bestaan omdat LHBTQIA+ jongeren een kwetsbare doelgroep zijn voor eenzaamheid en uitsluiting. Maar je kunt heel wat meer aan als je kun terugvallen op een groep die achter jou staat en bij wie je helemaal jezelf kunt zijn.

Om de week in de even weken hebben wij een hangout op dinsdagavond om 19.00 op Kloosterlaan 174! Dus loop dan gerust even binnen. Verder staan al onze evenementen op youngpridebreda.com/evenementen/. Meld je aan voor de dingen die je leuk lijken (of gewoon alles)!

Young Pride Tilburg
Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Isa Jansen – Oprichter Young Pride Breda
Mail: youngpridebreda@gmail.com

Thierry KoningsteinBestuur
mail: info@coctilburgbreda.nl

Facebook: fb.com/youngpridebreda
fb.com/youngpridetilburg
Facebook gesloten groep: facebook.com/groups/1023926731150284
Instagram: instagram.com/youngpridebreda
instagram.com/youngprideTilburg
Website: youngpridebreda.com